A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Деренковецька гімназія Набутівської сільської ради Черкаської області
Набутівської сільської ради Черкаської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Антибулінгові уроки

Булінг – це відносно новий термін для пересічного громадянина, зміст якого кожен із нас не просто знає, а в більшості випадків стикався з цим явищем у дитинстві. Напередодні міжнародного Дня протидії булінгу у Деренковецької гімназії пройшли "Антибулінгові уроки" та заняття з елементами тренінгу "Булінгу - НІ" з учнями 5-8 класів та педагогічними працівниками закладу. Досвідом своєї роботи щодо особливостей організації виховної роботи з профілактики та протидії булінгу поділилася колега з Херсонщини (ВПО) соціальний педагог Верхньорогачицького опорного закладу Ірина Валентинівна Нікіфорова, яка на даний час проживає та працює у м.Черкаси. Дякуємо пані Ірині за плідну співпрацю!

14:41 30.04.2024

Пам'ять про Чорнобильське лихоліття

Сьогодні виповнюється 38 років з моменту аварії на Чорнобильській АЕС, яка вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики. Відлуння цієї трагедії ми чуємо і донині. З нагоди цієї пам’ятної і одночасно трагічної дати у Деренковецькій гімназії на протязі тижня проведено різноманітні виховні заходи. У шкільній бібліотеці оформлена тематична виставка "Чорнобиль не має минулого часу". Учнів гімназії залучено до участі у годинах спілкування: «Таємниці атома», «Дзвони Чорнобиля», «Аварія на ЧАЕС», проведено конкурс малюнків. Для учнів початкових класів старшокласники провели захід "Квітуча і жахлива Чорнобильська весна". Для наших односельців-ліквідаторів на ЧАЕС діти виготовили вітальні листівки, які подарували їм зі словами подяки за їх подвиг у ті часи. Школярі переглянули пізнавальні відеоматеріали «Казка про Чорнобиль», «Чорнобиль – довгий слід трагедії», «Чорнобиль очима дітей». Пам'ять про Чорнобильське лихоліття залишиться в пам’яті молодого покоління.

14:33 26.04.2024

Вітаємо з перемогою у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея»

Вітаємо з перемогою Шеремет Єлизавету, ученицю 8 класу, яка здобула ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея» (керівник Пузько Тетяна Олексіївна, вчитель біології та образотворчого мистецтва). Твій талан та творчість вражають. Бажаємо подальших успіхів і нових творчих здобутків Єлизаветі та її наставнику!

17:22 24.04.2024

Вітаємо з перемогою у обласному патріотичному конкурсі учнівської молоді «Герої серед нас»

Вітаємо Плохуту Валерію, Гавей Діану, учениць 9 класу з І місцем у обласному патріотичному конкурсі учнівської молоді «Герої серед нас» (напрямок «Сучасні борці за незалежність та територіальну цілісність України»), які написали роботу «Він любив село, маму і Україну». Це неймовірне досягнення є результатом нестримної праці, великого таланту та неймовірної віри в свої сили. Нехай ця перемога буде великим стимулом для вас продовжувати долати нові висоти та розкривати свій потенціал. Висловлюємо особливу подяку Вовчанівській Галині Олексіївні, вчителю української мови та літератури, за її наполегливу працю, невтомну підтримку та керівництво. Галина Олексіївна душею і серцем вболіває за долю своїх учнів і майбутнє України. Їй болить те, що хвилює кожного з нас. Ця робота - біль і крик її душі. Вітаємо вас з перемогою і бажаємо подальших яскравих та успішних звершень.

17:19 24.04.2024

Міжнародний конкурс еколого-валеологічної спрямованості „Квітка буття”

Вітаю всіх з чудовою новиною! Наша маленька зірочка Мірошниченко Вікторія, учениця 2 класу (класний керівник Яценко Олена Вікторівна) здобула ІІ місце в обласному етапі Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості „Квітка буття” у номінації «Природні об’єкти». Нехай ця перемога буде лише початком безмежних можливостей і досягнень Вікторії у майбутньому. Ми пишаємося тобою і віримо в твій неймовірний потенціал.

14:41 24.04.2024

Подяку та Відзнаку за участь у встановленні Національного рекорду під час проведення флешмобу "White card" до Міжнародного дня спорту і Всесвітнього дня здоров'я

Колектив та учні Деренковецької гімназії отримали Подяку та Відзнаку за участь у встановленні Національного рекорду під час проведення флешмобу "White card" до Міжнародного дня спорту і Всесвітнього дня здоров'я

14:37 19.04.2024

Профорієнтація

Великоанадольський лісотехнічний фаховий коледж ім. В.Є. фон Граффа Шановні вступники! Запрошуємо на ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ОНЛАЙН 27 квітня 2024 року о 10.00 Обираєте навчальний заклад та маєте бажання дізнатися більше інформації? Є запитання щодо умов та особливостей навчання, освітніх можливостей і додаткових переваг? Поспілкуйтеся з адміністрацією коледжу, дізнайтеся відповіді на всі запитання, сплануйте власну вступну кампанію, завітавши на день відкритих дверей за посиланням: https://meet.google.com/qhm-xwfr-szc

14:34 16.04.2024

Фізична культура і спорт — запорука здоров'я!

Фізична культура і спорт — запорука здоров'я! Не секрет, що вони дуже корисні не тільки для дорослих, а і для дітей. Ці активності допомагають дитині не тільки стати здоровішою та зміцнити імунітет, але й набратись впевненості, вольових якостей, навчитись дисципліні та взаємодії з однолітками.Здобувачі освіти Деренковецької гімназії в рамках тижня здоров'я, щоранку розпочинають свій день з руханки. Діти активно та із задоволенням беруть участь у фестивалі руханок та отримують купу позитивних емоцій.

10:13 15.04.2024

Памятає'мо...

Сьогодні мав би святкувати Свій день народження наш колега, учень, Герой російсько-української війни Олександр Малюк, йому мало б бути 35 років.  Сонячний день, схожий на твою добро лагідну посмішку, нагадав нам, що він бачить нас і шле своє тепло, яке завжди робив людям. Це відчуття тривожить кожного з нас і зобов'язує послати до небес своє пошанування .Хай його душа відчує , що ми не забуваємо свого Героя, дякуємо йому за мужність та відвагу, проявлену у битві з ворогом за свободу й незалежність України. Словами не можемо передати ті почування, які він заслужив коротким, але безсмертним життям. Його відсутність поряд з нами вже більше як два роки щемно хвилює наші серця і зобов'язує пам'ятати, дякувати й шанувати таке дороге ім'я. Олександре, наш дорогий Герою, твоє ім'я -- незабутнє!Твій подвиг щодня рухає побратимів, бійців ЗСУ, до такої омріяної і неминучої перемоги! Вічна пам'ять тобі, Герою Олександре Анатолійовичу!..

14:30 13.04.2024

Тиждень здоров’я

В Деренковецькій гімназії триває тиждень здоров’я, організований з метою підтримки та підвищення свідомості щодо благополуччя нашої шкільної спільноти. Сьогодні наша гімназія пройшла крізь різні кольори, які символізували різні аспекти емоційного стану та підтримки. Учні створили чудові малюноки на асфальті присвячені найголовнішому чиннику впливу на наше здоров'я - екології, були проведені уроки медитації та релаксації. Дякуємо учням, вчителям за активну участь! Разом ми створюємо надзвичайну атмосферу підтримки та розвитку.

10:05 12.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора