A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Деренковецька гімназія Набутівської сільської ради Черкаської області
Набутівської сільської ради Черкаської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

День матері

Сьогодні у цей святковий день, учні та працівники гімназії, щиро вітають дорогих матерів з Днем Матері. Прийміть слова вдячності, любові і поваги! Нехай у Ваших очах не гаснуть усмішки! Від усієї душі бажаємо здоров’я, щастя, надійної чоловічої підтримки, домашнього вогнища, родинного благополуччя, взаєморозуміння і тепла від своїх дітей!

09:28 12.05.2024

Всесвітній день руху заради здоров’я.

10 травня - Всесвітній день руху заради здоров’я. Деренковецька гімназія доєдналася до Всеукраїнської національно-патріотичної он-лайн руханки. Памʼятаймо! Рух - це наше здоровʼя! А наше міцне здоров’я - це наше щасливе життя!

09:22 10.05.2024

День Європи

Сьогодні ми відзначаємо День Європи, день, коли єдність та мир є не просто мрією, а реальною метою, до якої ми прагнемо разом! Для учнів Деренковецькій гімназії- це ще одна нагода більше дізнатися про багатовікову історію європейських країн, європейські цінності, міжнародні європейські організації. Нехай День Європи стане часом, коли ми згадаємо про нашу спільну історію та відзначимо те, що ми можемо пройти через будь-які труднощі, якщо будемо триматися разом та діяти в інтересах спільної мети.

09:17 10.05.2024

День пам’яті та примирення

8 та 9 травня Дні пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років: єднання крізь роки і крізь війну. Учні Деренковецької гімназії схилили голову перед пам’яттю тих, хто кинув виклик нацизму і здобув перемогу, а також вшанували усіх жертв Другої світової війни 1939-1945 років. Уже втретє Україна зустрічає цей день в умовах жорстокої війни, що знову змушує нас усвідомити цінність пам’яті про полеглих героїв та підтримати воїнів, які ціною власного життя обороняють нашу землю від загарбників. Нехай пам’ять про тих, хто боровся за Україну в минулому, буде вічною! Слава тим, хто захищає її сьогодні!

09:09 08.05.2024

День розмальовки

6 травня відзначається веселе свято – День розмальовки. Ці прості книжечки – прекрасний спосіб самовираження, дозвілля та зняття стресу. За їх розфарбовування взялися з великим захопленням і учні Деренковецької гімназії. Розмальовки заспокоюють, розвивають уяву та фантазію. Процес розфарбовування дозволяє нам витіснити інші думки з голови і зосередитися на простому завданні. Завдяки книгам-розмальовкам можна розвинути дрібну моторику, логічне і креативне мислення, фантазію та уяву.Коли дитина фарбує, вона стає більш уважною і посидючою, а успішне завершення роботи підвищує впевненість у собі.

09:05 07.05.2024

Чисто, не там де прибирають, а там, де не смітять

Сьогодні, у "Чистий четвер", з давніх давен заведено очищати свої думки від негативу, а будинок від бруду та непотрібних речей. Так і учні, і працівники Деренклвецької гімназії, напередодні цього дня, провели акцію по благоустрою своєї території. Укотре переконуємося, що вислів "Чисто, не там де прибирають, а там, де не смітять" свою актуальність не втратить ніколи.

08:54 02.05.2024

Наближаються Великодні свята

Наближаються Великодні свята. У ці дні хочеться сказати слова подяки усім,  а особливо нашим захисникам. Саме тому 1 травня у Деренковецькій гімназії пройшли акції "Розмалюй медовий пряник-писанку  для воїна ЗСУ" та "Лист моєму захиснику". До цієї справи долучилися усі: від маленьких дошкільнят до старшокласників. Учні 2 та 4 класів виготовили вітальні листівки, які разом з писанками отримають наші односельці-захисники напередодні свята. Тож нехай кожен розмальований пряник-писанка та щирі дитячі вітальні слова додадуть нашим захисникам сили, витримки, святкового настрою та скорішої перемоги. 

08:44 01.05.2024

Антибулінгові уроки

Булінг – це відносно новий термін для пересічного громадянина, зміст якого кожен із нас не просто знає, а в більшості випадків стикався з цим явищем у дитинстві. Напередодні міжнародного Дня протидії булінгу у Деренковецької гімназії пройшли "Антибулінгові уроки" та заняття з елементами тренінгу "Булінгу - НІ" з учнями 5-8 класів та педагогічними працівниками закладу. Досвідом своєї роботи щодо особливостей організації виховної роботи з профілактики та протидії булінгу поділилася колега з Херсонщини (ВПО) соціальний педагог Верхньорогачицького опорного закладу Ірина Валентинівна Нікіфорова, яка на даний час проживає та працює у м.Черкаси. Дякуємо пані Ірині за плідну співпрацю!

14:41 30.04.2024

Пам'ять про Чорнобильське лихоліття

Сьогодні виповнюється 38 років з моменту аварії на Чорнобильській АЕС, яка вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики. Відлуння цієї трагедії ми чуємо і донині. З нагоди цієї пам’ятної і одночасно трагічної дати у Деренковецькій гімназії на протязі тижня проведено різноманітні виховні заходи. У шкільній бібліотеці оформлена тематична виставка "Чорнобиль не має минулого часу". Учнів гімназії залучено до участі у годинах спілкування: «Таємниці атома», «Дзвони Чорнобиля», «Аварія на ЧАЕС», проведено конкурс малюнків. Для учнів початкових класів старшокласники провели захід "Квітуча і жахлива Чорнобильська весна". Для наших односельців-ліквідаторів на ЧАЕС діти виготовили вітальні листівки, які подарували їм зі словами подяки за їх подвиг у ті часи. Школярі переглянули пізнавальні відеоматеріали «Казка про Чорнобиль», «Чорнобиль – довгий слід трагедії», «Чорнобиль очима дітей». Пам'ять про Чорнобильське лихоліття залишиться в пам’яті молодого покоління.

14:33 26.04.2024

Вітаємо з перемогою у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея»

Вітаємо з перемогою Шеремет Єлизавету, ученицю 8 класу, яка здобула ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея» (керівник Пузько Тетяна Олексіївна, вчитель біології та образотворчого мистецтва). Твій талан та творчість вражають. Бажаємо подальших успіхів і нових творчих здобутків Єлизаветі та її наставнику!

17:22 24.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора