A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Деренковецька гімназія Набутівської сільської ради Черкаської області
Набутівської сільської ради Черкаської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

День Святого Валентина!

Сьогодні, 14.02.2024 року учні Деренковецької гімназії взяли участь у акції  ,,Валентинка для ЗСУ" .  Сподіваємось, що сердечка з ніжними словами та дитячими малюнками сподобаються нашим військовим - чоловікам та жінкам. Школярі виготовляли їх з любов'ю та вдячністю, що додадуть їм сил. Любимо вас, дорогі захисники! Віримо в нашу спільну перемогу!

12:01 14.02.2024

Пліч-о-пліч

13 лютого у спортивному залі Деренковецької гімназії було гаряче та гучно, адже продовжуються змагання «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу 

17:42 13.02.2024

День визволення села

10 лютого відзначали 80-ту річницю визволення села Деренковець від німецьких загарбників. Учні, вчителі школи та працівники старостату вшанували пам'ять загиблих односельчан та воїнів в роки Другої світової війни Хвилиною Мовчання та поклали квіти до братської могили.

17:35 12.02.2024

День безпечного Інтернету

Щорічно у другий вівторок лютого у світі відзначається День безпечного Інтернету. Сьогодні діти користуються Інтернетом набагато частіше, ніж дорослі. Інтернет - це захоплюючий світ, який дозволяє дізнаватися про цікаве, спілкуватися з людьми в різних країнах світу. Як і в будь - якому світі, в Інтернеті є свої правила. Тому цей день є чудовою нагодою нагадати, наскільки важливо зберігати в безпеці свої особисті дані та фінанси у світі сучасних технологій.

17:25 06.02.2024

Всеукраїнський день читання

                  Сучасним дітям не подобається читати, їм подобається годинами сидіти за комп’ютерами. І, коли дітей заставляєш читати, то це вони сприймають, як кару небесну. Ні в якому разі не можна використовувати читання як засіб покарання дитини. Після такого покарання навряд чи можна сподіватися на те, що дитина отримає задоволення від спілкування з книгою. Наше завдання полягає в тому, щоб кожну нову зустріч із книгою перетворити на цікаві, приємні хвилини в житті дитини.

17:15 02.02.2024

Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч

Учні нашої гімназії долучилася до 1 етапу «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч". Серед учнівських команд проведено змагання з баскетболу. Символами наших учасників став скорпіон та рись. Упевнені, у наших спортсменів все вийде. Вони покажуть вищий клас. Уболіваємо за своїх!

16:51 01.02.2024

Благодійна ярмарка

У теплому родинному колі пройшов благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Частину коштів спрямуємо на потреби наших незламних Захисників-батьків учнів гімназії, рідних працівників школи, які захищають нашу територію, іншу частину – на матеріали для плетіння маскувальних сіток Мережимо Перемогу. Дякуємо кожному, хто долучився до організації та проведення ярмарки! Кожен такий благодійний захід об'єднує і дорослих, і дітей у єдиному бажанні допомогти нашим військовим та прискорити Українську Перемогу! Разом ми – сила! Дякуємо нашим захисникам!

17:56 31.01.2024

Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

27 січня 2024 року надзвичайно важливий день, ми згадуємо та вшановуємо мільйони жертв влаштованого нацистами Голокосту – дітей, жінок та чоловіків, яких огидний механізм масового вбивства прирік на жахливі страждання та несправедливість.

12:35 27.01.2024

Відкриття меморіальної дошки Волвенку Денису Юрійовичу

 26 січня 2024 року відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Волвенка Дениса Юрійович - односельчанина, який загинув 15 липня 2022 року, захищаючи територіальну цілісність України. Встановили її на фасаді Деренковецької гімназії. Право відкрити меморіальну дошку було надано матері Героя. Присутні, схиливши голови в хвилині мовчання, віддали данину шани світлій пам’яті Волвенка Дениса та всіх воїнів, загиблих у боротьбі за свободу.

13:56 26.01.2024

Майоріє прапор України

Майоріє_прапор_України Черкаський обласний Центр туризму,краєзнавства і екскурсій.

12:31 26.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора